Home Mobile game Life broke the news Fashion Entertainment video Green food Parent-child early education medical supplies Education Cultural News Intelligent Sports Technology Finance House Business Hotel Cars

Blue Sky Rescue Her Daim Göreve Hazır

2023-03-16

"BLUE SKY RESCUE", 2007 yılında Çin'de kurulmuş, profesyonel ve bağımsız bir kamu refahı acil yardım kurtarma hizmetleri kuruluşudur.

Blue Sky Rescue, profesyonel kurtarma eğitimi ve sertifikası almış 10.000'den fazla gönüllü dahil olmak üzere 50.000'den fazla kayıtlı gönüllü ile Çin genelinde 31 il ve şehirde kurtarma ekipleri kurmuş olup, her an çeşitli acil durumlara müdahale etmeye hazır vaziyettedir. Blue Sky Rescue, gönüllü hizmet ilkesine, yerel sivil kurtarma sisteminin kurulması ve geliştirilmesi amacına, her vatandaşa ücretsiz acil kurtarma hizmetleri sağlama hedefine ve profesyonel ve uluslararası bir kurtarma organizasyonu oluşturma hedefine dayanmaktadır. Kurtarmanın kapsamı tayfun, deprem, çığ, sel, toprak kayması gibi doğal afetleri ve orman yangınları, büyük kazalar vb. gibi diğer açık hava güvenlik kazalarını içerir.

BSR'nin görevi, afet önleme ve hafifletme eğitimi ve öğretiminde hükümetin acil müdahale sistemine yardımcı olmak, çeşitli afet ve kaza kurtarma operasyonlarına katılmak ve afet ve kazaların neden olduğu mal ve can kaybını azaltmaktır. Yıllarca süren geliştirme ve pratik kurtarma çalışmalarından sonra, BSR, risk yönetimi ve önlemeye dayalı kapsamlı bir acil durum yönetim sistemi oluşturmuştur ve can kurtarma, insani yardım, afet önleme, acil durum müdahale kabiliyeti geliştirme, afet sonrası kurtarma ve faciayı azaltma konularını kapsayan profesyonel ve uluslararası bir insani kurtarma kuruluşu haline gelmiştir.

BSR, üye alımında her zaman özerklik ve gönüllülük ilkesine bağlı kalmıştır ve tüm milliyetlere ve dini inançlara eşit davranmıştır. Organizasyon, kan ve dini inancın başkalarına ulaşmayı engellemeyeceğine kesin olarak inanmaktadır.

Blue Sky Rescue Ekibi, kuruluşundan bu yana, her yıl 1000'den fazla kurtarma vakasıyla 2007'den beri Çin'deki tüm büyük afetlerin kurtarma çalışmalarına katılmış olup, ülke çapında birçok kez büyük afetlerin kurtarma çalışmalarına dahil olarak, dünyanın dört bir yanındaki afet bölgelerindeki insanlara umut olmakta ve sayısız değerli hayatı kurtarmaya devam etmektedir.

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.
Links:
©copyright 2009-2020 Tome News      Contact Us   SiteMap